Kılıçdaroğlu İddialara Tepki Gösterdi: "Alçak Bir İftira"

TAKİP ET

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın, belediyenin DEM Parti'ye kapalı olacağı yönündeki iddialarının ardından Kılıçdaroğlu'ndan sert bir yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, bu iddiaları "alçak bir iftira" olarak nitelendirerek, kendisinin böyle bir talimat vermediğini belirtti ve haber spikeri Fatih Portakal'ın açıklama yapması gerektiğini söyledi.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye belediyenin kapılarının kapalı olacağı yönündeki iddiaları gündemi sarsarken, bu iddialara Kılıçdaroğlu'ndan sert bir tepki geldi. Kılıçdaroğlu, Burcu Köksal'ın iddialarının ardında bir talimat olduğu yönündeki söylentilerin "alçak bir iftira" olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, T24'e yaptığı açıklamada, "Bu yakınımda olduğu ya da böyle bir cümle kurulmasını söylenen isim kimse açıklanması gerekir. Böyle bir cümlenin sarf edilmesini söyleyen kişi alçak ve şahsiyetsiz bir kişidir. Ne böyle bir talimat verdim, ne de böyle bir yakınım vardır. Fatih Portakal bunu açıklamak zorundadır. Açıklamıyorsa yalan haber ürettiğini ben söyleyeceğim." dedi.

Kılıçdaroğlu, iddiaların doğru olmadığını vurgulayarak, "Burcu Köksal'a böyle konuşması yönünde talimat verdiğim alçak bir iftiradır." şeklinde konuştu. Kendisi hakkında yapılan bu tür haberlere alışık olduğunu ancak partisine gelecek zarara sessiz kalmayacağını belirten Kılıçdaroğlu, sonucun ne olursa olsun partisinin zarar görmesine izin vermeyeceğini ifade etti.

eski chp genel başkanı kılıçdaroğlu iddialara tepki CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal dem parti gazeteci Fatih Portakal siyaset gündem samsunhaber haber