Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı! Samsun'dan da çağrı yapıldı...

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa çağrıları yapılmaya başlandı. CHP İstanbul milletvekili Engin Altay, "Çekilmesini bilmek lazım " derken, Samsun'dan da Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapıldı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak seçimlere giren ve yenilgi alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa çağrıları yapılmaya başlandı. CHP’de 10 senedir yürüttüğü grup başkanvekilliği görevine aday olmayan İstanbul milletvekili Engin Altay "Çekilmeyi bilmek lazım. Seçimi kaybettiysek benim gibi arkadaşlarım kenarda durmasını lazım diye düşünürüm. CHP’nin ciddi bir iç muhasebe yapması gerekiyor "dedi. 

SAMSUN'DAN İSTİFA ÇAĞRISI 

Samsun'da CHP'nin çeşitli kademelerinde 50 yıldır görev alan delege Mustafa Açıcı'da Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı. Açıcı, "Birçok seçim kaybettin. Artık o koltukta daha fazla oturmaman gerekiyor. Bu partiye 50 yılımı verdim. CHP'nin bu kadar küçük düşürüldüğü bir başka yönetim görmedim. Kendinize yakışanı yapın ve CHP Genel Başkanlığı görevinden istifa edin. Gençlerin önünü açın. Kılıçdaroğlu ile artık bu parti yol alamaz "dedi.