Kılıçdaroğlu: "Timsah Gözyaşlarına İnanmayın"

TAKİP ET

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Şubat'ın sahte mağdurlarının bugünün zalimi olduğunu belirterek, "Timsah gözyaşlarına inanmayın" dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı paylaşımda, 28 Şubat döneminde yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, 28 Şubat darbesinin mağdurlarının bugünün zalimleri olduğunu ifade ederek, "Timsah gözyaşlarına inanmayın, çünkü onlar darbelerden beslenirler" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Merhum Devlet adamı Sayın Erbakan'a ve Refah Partisine yapılan 28 Şubat darbesinin 'sahte mağdurları' bugünün zalimleri olmuşlardır. Timsah gözyaşlarına inanmayın çünkü onlar darbelerden beslenirler.

O gün, seçilmiş Başbakan'a yapılan darbenin, bugün seçilmiş milletvekili Can Atalay'a yapılan Anayasa darbesinden hiçbir farkı yoktur. 15 Temmuz için 'Allah'ın lütfu' diyerek 20 Temmuz'da sivil darbe yapanlar, Yargı kararlarını uygulamayarak Anayasaya darbe yapanlar 28 Şubat ile YÜZLEŞEMEZLER!"

Bu açıklamalar, Türk siyasetinde 28 Şubat'ın hala tartışma konusu olduğunu ve siyasiler arasında bu döneme dair görüş ayrılıklarının sürdüğünü gösteriyor.

eski genel başkan kemal kılıçdaroğlu açıklama yorum