Kılıçdaroğlu ve Özel Aylar Sonra Aynı Karede

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin deneyimli ismi Levent Bayraktar için düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu birlikte katıldı. İki lider, Bayraktar'ın tabutunu omuzlayarak son yolculuğunda eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) uzun yıllar TBMM Grup Müdürlüğü görevini üstlenen Levent Bayraktar, 59 yaşında hayata veda etti. Bayraktar'ın cenaze töreni, Ankara Kocatepe Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla gerçekleştirildi.

Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve partinin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere çok sayıda CHP'li milletvekili ve yönetici katıldı. Ayrıca DEM Parti, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nden de temsilciler törene iştirak etti.

Levent Bayraktar için kılınan cenaze namazının ardından, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu cenaze tabutunu birlikte omuzladı. İki lider, uzun süre sonra aynı karede yer alırken, Bayraktar'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Bayraktar'ın naaşı, daha sonra Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilmek üzere yola çıkarıldı.

Levent Bayraktar'ın vefatı, partide ve siyasi çevrelerde büyük üzüntüyle karşılanırken, CHP liderleri ve partililer, Bayraktar'ın anısına saygılarını sundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Özgür Özel Cenaze Levent Bayraktar kemal kılıçdaroğlu