Kill Plan (2021)

TAKİP ET

Eski bir CIA ajanı, hükümetin korkunç planını öğrenir. Şimdiye kadar sayısız tehlikeli durumda yer almış olan Nash, hükümeti durdurmayı amaçlamaktadır. Kill Plan, 2021 yapımı bir gerilim filmidir.

Nash, uzun bir süre boyunca CIA için çalışmış bir ajandır. Sayısız tehlikeli durumda yer almış ve çözülemeyecek gibi görünen olayı başarıyla çözmüş olan Nash’in performansı artık eskisi gibi değildir. Nash ajanlığı bırakmaya hazırlanmaktadır. Fakat suç dünyasının gizli ve kaotik dünyasına bu derece batan birisi için kurtulmak ve tertemiz bir sayfa ile hayata başlamak o  kadar da kolay olmayacaktır. Nash, kendisi sınırlarını zorlamaya itecek bir görevde yer alacaktır.

Nash, hükümetin korkunç bir operasyon başlatmak üzere olduğunu görür. Film Hükümet tarafından piyasaya sürülecek bir ilaç bağımlılık yapmakta, sonrasında da insanları öldürmektedir. Nash bunu durdurmaya karar verir. Hükümeti karşısına alan Nash için bu serüven Irak’a kadar yol alacaktır. Bu serüvende eski CIA ajanı Nash’in karşılaşacakları daha önce karşılaştığı türden değildir. Hükümeti durdurma planı Nash’in tahmin ettiği gibi ilerlemez ve karmaşık bir hâl alır. Nash, hükümeti durdurmak ve insanları kurtarmak isterken, bunca yıldır ajanlık yaparken  varlığından dahi haberdar olmadığı bir suç ağına dahil olmak zorunda kalır.

Kill Plan filminin yönetmenliğini Gregory Hartanaka isimli yönetmen üstlenir. Senaryo kısmında ise Jamier Grafe yer alır. Başrol Nash karakterini Jason Toler isimli oyuncu üstlenir. Winston karakterini Chris Spinelli isimli oyuncu canlandırır. Wan Boss karakterini Benny Tjandra isimli oyuncu canlandırır. Mara karakterini Sarah Brine canlandırırken Dexter karakterini ise Adam Weston Poell isimli oyuncu canlandırır.

Kill Plan film izle yapımcı kadrosunda Sarah Brine, Kelly Daniel, Gregory Hatanaka, Geno McGahee, Chris Spinelli, Benny Tjandra ve Jason Toler yer alır. Müzikler Toshiyuki Hiroaka’ya aittir. Sinematografiyi Gregory Hatanaka üstlenirken kurgu kısmında Michael Tang yer alır. Makyaj departmanında Patrick Bradberry ve Monica Sabatelli bulunur. Ses departmanında Maui Holcomb ve Kuy Yeav görev alır.

Film Bilgi Linki:

https://www.fullhdfilmizlesene.pw/