Kış Aylarının Vazgeçilmezi Kadın Kaşe Kaban

TAKİP ET

Kaşe kumaş özellikle kış aylarının vazgeçilmez ürünleri arasındadır. Özellikle ceket, mont ve kaban gibi ürünlerde karşımıza sıklıkla çıkmaktadır.

Kaşe Kumaş Özellikleri Nelerdir?

Kaşe soğuk son bahar ve kış aylarının vazgeçilmez kumaş çeşitlerinden bir tanesidir. Tok ve kalın bir yapıya sahiptir ve bu neden ile kullanıcısını sıcak tutan bir özelliktedir. Kaşe kumaşın diğer özellikleri ise şu şekildedir;

Esneme yapmaz

Dayanıklıdır

Farklı renklere sahiptir

Sade olabildiği gibi desenlide olabilmektedir

Kaşe Kumaştan Elde Edilen Ürünler

Kaşe kumaşlar kalınlığına göre farklı ürünlerin elde edilmesi noktasında değerlendirilmektedir. Kalın kaşe kumaşlardan kadın kaşe kaban, mont ve kaban gibi ürünler elde edilirken orta kalınlıkta olan kaşe kumaşlardan ceket, etek ve elbise gibi ürünler elde edilmektedir. İnce kaşe kumaş çok fazla yer almasa da bu tarz kumaşlardan kışlık bluz gibi ürünler elde edilebilmektedir.

Kaşe kaban kış aylarında özellikle bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Uzun, kısa gibi farklı seçeneklere sahip olan kadın kaşe kaban modelleri farklı renk ve desenlerde olduğu gibi kapüşonlu, düğmeli ya da fermuarlı gibi seçeneklerede sahiptir.

Kadın kaşe kaban modelleri ve modeller hakkında bilgiye https://www.axxelgulertekstil.com/kadin-kaban internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.