KKTC Heyeti ASİYAD'da

TAKİP ET

KKTC Tarım Bakanı Dursun Oğuz ve Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü, ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz'ı ziyaret etti. Yılmaz, ASİYAD'ın büyük bir aile olduğunu söyledi.

Ankara'da faaliyet gösteren Samsun Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Genel Başkanı ve Ashasanolan İnşaat Gayrimenkul'un sahibi iş insanı Osman Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz ve KKTC Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü'yü misafir etti.

ASİYAD BÜYÜK BİR AİLE
ASİYAD'ın Ankara'da güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu özellikle üniversite gençliği için hazırladıkları "Sağlam Adımlar Güçlü Gelecek" projesinden söz eden Osman Yılmaz, Gazi Üniversitesi ve Samsun Üniversitesi ile iş birliği yaptıklarını belirtti. 

ASİYAD Başkanı Yılmaz, Ankara'da yaşayan her Samsunlu genci ailesinden birisi olarak gören projedeki amaçlarının geleceğin bürokratlarını, siyasilerini ve iş insanlarını yetiştiren, öğrencilere burs, staj ve iş fırsatları sunan, gençlere yönelik kültürel faaliyetlerde bulunmak olduğunu söyledi.

İSTANBUL'DA SAMKON RÜZGARI
Aynı zamanda Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nun (SAMKON) ev sahipliğinde İstanbul Yenikapı'da 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri'nde muhteşem bir organizasyona imza attıklarını hatırlatan Osman Yılmaz, KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü ve beraberindeki bürokratlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

N. Alper CABBAR