Kombineyi al formayı giy

TAKİP ET

Yılport Samsunspor'un yeni sezon kombinelerinden alacak olan taraftarlar, aynı zamanda tercih edecekleri 'Atatürklü ya da Mor' formalardan birinin de sahibi olabilecek.

KİMİSİ ÇOK, KİMİSİ NORMAL DEDİ

Kırmızı-Beyazlıların merak edilen yeni sezon kombine bilet fiyatları önceki gün yönetim tarafından sosyal medya üzerinden taraftarlara duyuruldu. Yılport Samsunspor’a gönül veren taraftarların bir kısmı kombine fiyatlarını normal olarak karşılarken, bazı taraftarlar da fiyatların yüksek oluşundan şikayet etti.

ATATÜRKLÜ YA DA MOR FORMA HEDİYE

Yönetim ise kombine bilet fiyatlarının cazip olması için forma kampanyası da başlattı. Kulüpten yapılan açıklamada kombine bilet alacak olan taraftarlara ayrıca seçecekleri ‘Atatürklü ya da Mor’ formalardan birinin hediye edileceği belirtildi. Yönetim ayrıca, VIP kombinesi alan ilk 100 kişiye otopark kartı da verecek. 

YER TERCİHİ YAPABİLECEKLER

9 Haziran Cuma günü satışa çıkarılacak kombineler sadece Samsunspor passolig kartı olan taraftarlara satılacak. Geçen sezon kombinesi olanlara yer seçme önceliği de verilecek. Öncelikli kombine alma fırsatı verilen taraftarlar bu haklarını 9-13 Haziran tarihleri arasında kullanabilecek. Kombinelerin genel satışı ise 15 Haziran’da başlayacak.