Koray Avcı Çarşamba'da unutulmaz bir akşam yaşattı

TAKİP ET

Çarşamba Belediyesi'nce düzenlenen Akülü Araç Teslim Gecesi'nde 88 akülü araç sahiplerine ulaştı. Gecede ünlü ses sanatçısı Koray Avcı sahne alırken, unutulmaz bir gece yaşandı

Çarşamba Belediyesi tarafından '88 ayrı yaşama iz bırakmak' adına 18 Eylül Pazar akşamı Abdullah Paşa Meydanı'nda düzenlenen Akülü Araç Teslim Gecesi'nde; Hollandalı iş insanı Ron Gezelle tarafından bağışlanan 88 akülü araç vatandaşlara ulaştırıldı.

Gecede sahne alan ünlü sanatçı Koray Avcı unutulmaz bir akşam yaşatırken, binlerce kişi şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Dj Onur Paskap ve Samsunlu müzisyen Atakan Karadeniz de gecede dinleyicilere müzik dolu dakikalar yaşattı. 

Akülü araçlarına kavuşan vatandaşlar, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Hollandalı iş insanı Ron Gezelle'ye teşekkür etti.

88 YAŞAMA DOKUNDUK
Başkan Halit Doğan, "Çarşamba'mız tarihi, doğası, kültürüyle olduğu kadar insanıyla da eşsiz bir kent.  'Burası Çarşamba, burada sevgiyle yaşanır' derken sadece bir slogandan bahsetmiyoruz. Hollandalı iş insanımız Ron Gezelle sayesinde ülkemize gelen 88 akülü aracı Çarşamba’dan, Samsun’dan Erzurum’dan Manisa’dan ülkemizin çeşitli şehirlerinden gelen hemşehrilerimize teslim ettik. Koray Avcı’nın birbirinden güzel şarkıları ile eşlik etmiş olduk. Hollandalı iş insanımız Ron Gezelle, sosyal sorumluluk projesinin yürütücüsü Olgun Aydoğan ve sponsorlarımızla birlikte böyle bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir insanımızın bile hayatına dokunabilmek, yaşamlarında iz bırakabilmek bizler için çok değerli" dedi.

RAHVAN AT YARIŞLARI YAPILDI
Diğer yandan Çarşamba Belediyesi, Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu ve Çarşamba Rahvan Atlı Spor Kulübü paydaşlığında organize edilen Geleneksel Rahvan At Yarışları, Yeşilırmak Millet Bahçesi’nde gerçekleşti. Çarşamba’da bir geleneği yaşattıklarını ifade eden Halit Doğan, "Kıyasıya bir rekabet yaşandı. Derece elde eden sporcularımızı tebrik ederim" dedi.

Geleneksel Rahvan At Yarışlarında; Rahvan Baş, Rahvan Başaltı, Rahvan Büyük Orta, Rahvan Küçük Orta, Rahvan Deste, Dörtlü Taylar, Üçlü Taylar, İthal A, İthal B, Taze Beşli, İkili Taylar, Bayanlar Koşusu, Yerli Dörtnal, Arap Dörtnal ve İngiliz Dörtnal kategorilerinde farklı illerden gelen birçok sporcu toplam ödül 151 bin 750 TL için yarıştı. Yarışma sonunda dereceye giren sporculara ilçe protokol üyeleri tarafından ödülleri ve kupaları takdim edildi. 

Hollandalı iş adamı Ron Gezelle tarafından Çarşamba Belediyesi'ne hibe edilen akülü araçlar, 88 ihtiyaç sahibi engelli vatandaşa dağıtıldı. 

Gecede engelli vatandaşlar sahne aldı. Kimisi türkü söylerken, kimisi ise zeybek oynadı.

Engelli vatandaşlar için unutulmaz anların yaşandığı gecede Koray Avcı'nın seslendirdiği şarkılara tüm Çarşambalılar eşlik etti.

Çarşamba’da Geleneksel Rahvan At Yarışları heyecanı yaşandı. Farklı kategorilerde toplamda 151 bin 750 TL’lik ödül sahiplerini buldu. N. Alper CABBAR