Körfez Mahallesi Muhtar Adayı Feriden Atan: 'Körfez'deki sorunları çözmek için aday oldum'

TAKİP ET

Körfez Mahallesi Muhtar Adayı Feriden Atan ve aza heyeti, destek turları kapsamında Hedef Halk Gazetesi'ni ziyaret etti. Feride Atan, mahallenin acil ihtiyaçlarını tespit ettikleri söyleyerek, sosyal projelerden bahsetti.

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde faaliyet gösteren Körfez Kasap'ın işletmecisi olan Feride Atan, Körfez Mahallesi Muhtar Adayı oldu.

Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret eden Feride Atan'a azalardan emekli bankacı Ülkü Şimşek ile gayrimenkul değerleme uzmanı Erdinç Türk eşlik etti. Feride Atan, muhtarlık makamının gerektirdiği görev ve sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini belirterek görevini özenle yürüteceğini belirtti.

PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Körfez Mahallesi Muhtar Adayı Feride Atan, mahalle sakinlerinin kendisini muhtar seçmesi halinde hayata geçireceği projeleri sıralayarak şunları söyledi:

"Ev hanımların toplumsal yaşama kazandırılmasına yönelik sosyal içerikli çalışmalarımız olacak. Geri dönüşüm merkezlerinde toplanan malzemeleri Halk Eğitim Merkezi ile koordineli bir çalışmayla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Muhitimizde yer alan derenin ıslah edilmesine yönelik çalışmalar yürüteceğiz. Mahallemizde toplu taşıma durakları bulunmuyor. Acilen toplu taşımayı kullanan vatandaşlarımız için otobüs durakları konuşlandıracağız. Aynı zamanda mahallemizdeki ATM eksikliğini de gidereceğiz. Sokak hayvanlarımızı, can dostlarımızı da unutmadık. Mahalle esnafımızın destekleriyle onların beslenme ihtiyaçlarını karşılayacağız. Yeni muhtarlık ofisini kuracağız."

Körfez Mahallesi sakinlerinden 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek olmalarını isteyen Feride Atan, "İnşallah hep birlikte özverili bir çalışmayla kısa sürede mahallemizi örnek bir yaşam merkezi haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.