Küçük adamlarda heyecan sona erdi

TAKİP ET

Karasamsunspor Kulübü'nün katkıları ile bu yıl ilk kez organize edilen İlkadım Halk Eğitim Merkezi Küçük Adamlar Halı Saha Futbol Turnuvası, önceki akşam oynanan final maçı ile sona erdi.

12 TAKIM MÜCADELE ETTİ
Karasamsunspor Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenen ve 12 takımın mücadele ettiği İlkadım Halk Eğitim Merkezi Küçük Adamlar Halı Saha Futbol Turnuvası'nda heyecan sona erdi. 15 gün süren turnuvanın finalinde Karasamsunspor ile İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı (Yab-Pa) Akademi karşı karşıya geldi. Normal süresi golsüz berabere tamamlanan zorlu mücadelede İlkadım Yab-Pa rakibini penaltı atışlarında mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. 

MUHTEŞEM AMBİANS
Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara madalya ve kupasını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yalçınkaya, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, siyasiler ve spor adamları katıldı. Karasamnsunspor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım, yaptığı açıklamada, bütün takımların şampiyon olduğunu ifade ederek, "Turnuvada çok güzel bir ambians oluştu. Sporcularımızın heyecanı görülmeye değerdi. Tüm çocuklarımızı kutluyorum" dedi.  

Zekai ANIL