Küçüklerde Finalistler Belirlendi

TAKİP ET

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları küçük erkekler futbol il birinciliğinde finale kalan takımlar belirlendi. 

İLK FİNALİST BARUTHANE OLDU
İlkadım Suni Çim Saha’da oynanan ilk yarı final maçında İlkadım Baruthane Ortaokulu ile Terme Ülviye Kır Ortaokulu karşılaştı. İlkadım Baruthane Ortaokulu, Terme Ülviye Kır Ortaokulu’nu 8-0 yenerek finale yükselmeyi başardı. İkinci finalistin belirleneceği maçta ise İlkadım 23 Nisan Ortaokulu ile 19 Mayıs Atatürk Ortaokulu karşılaştı. 

FİNAL MAÇI PAZARTESİ GÜNÜ
İlkadım 23 Nisan Ortaokulu, rakibini 6-1 mağlup ederek, adını finale  yazdıran ikinci takım oldu. Yarı final maçlarını Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celalettin Sula ve Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim ırmak da izledi. Küçük erkeklerde il birinciliği heyecanı 3 Nisan Pazartesi günü oynanacak final maçının ardından sona erecek.

Küçük erkekler yarı final maçlarını, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celalettin Sula ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak'la beraber sporcuların heyecanına ortak oldu