Kültür ve sanatta dolu dolu Canik

TAKİP ET

Samsun'da Canik Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerine alanında yetkin ve tanınmış yazarlar ve sanatçılar katıldı. Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'i kültür ve sanatta marka şehir haline getirdik" dedi.

Canik Belediyesi, her yıl düzenlediği 'Kültür ve Sanat Etkinlikleri' kapsamında konferans, eğitim, konser, tiyatro, sinema ve birçok farklı alanda yazarları, şairleri ve ünlü sanatçıları vatandaşlarla buluşturdu.

Canik Belediyesi'nce etkinlikler öncesinde sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen anketlerle kadınlara, gençlere, öğrencilere görmek istedikleri alanında yetkin ve tanınmış isimler soruldu. Vatandaşlara çekilişle çeşitli hediyeler takdim edildi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçede 5 yıl boyunca vatandaşların yoğun ilgiyle katıldığı kültür ve sanat programları düzenlediklerini ifade etti. Sandıkçı, "5 yılda 824 bin 459 vatandaşımızı kültür ve sanat programlarıyla buluşturduk" dedi.

KALİTELİ ETKİNLİKLERE İMZA ATTIK

Başkan İbrahim Sandıkçı, "Her yaştan vatandaşımıza hitap eden kültür ve sanat programları icra ettik. Alanında yetkin ve tanınmış sanatçıları, yazarları hemşehrilerimizle buluşturduk. Farklı şehirlerden ve çevre ilçelerden vatandaşlarımızı programlarımızda ağırladık. Kültür ve sanat alanında farkımızı ve kalitemizi gösterdik. Yeni dönemde konferans, tiyatro, konser ve daha birçok kültür ve sanat etkinlikleriyle unutulmaz programlara imza atmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

canik ibrahim sandıkçı kültür sanat sanat etkinlik samsun haber