Kulüp başkanı kaleci oldu

TAKİP ET

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Terme Sanayispor Kulübü Başkanı Barış Aktepe, kapanmakta olan Evcispor'un 1. Amatör Büyükler Ligi 2. haftasında Esentepe ile oynanan maçta kaleyi korudu.

KAPANMANIN EŞİĞİNE GELDİ

Üç yıldır faaliyet göstermediği için kapanma durumuna gelen Evcispor Kulübü 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde faaliyet göstermeye başladı. Evcispor'un 2. haftada Esentepe ile oynadığı maçta Mavi-Beyazlı ekibin kalesini Barış Aktepe korudu. Aynı zamanda Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Terme Sanayispor Kulübü Başkanı olan Aktepe, Evcispor'un kapanmasına gönlünün razı olmadığını söyleyerek takımın kalecisi olduğunu dile getirdi.

BARIŞ AKTEPE KALEYİ KORUDU

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Terme Sanayispor Kulübü Başkanı Barış Aktepe, yaptığı açıklamada, sporu ve özellikle sporu çok sevdiğini ifade ederek, "Eski bir geçmişe sahip olan Evcispor'un kapanma aşamasına gelmesi beni üzdü. Muhtarla yaptığımız görüşmede takımı tekrar canlandırma kararı aldık. 1. Amatör Büyükler Ligi'nde çıktığımız ilk maçı hükmen, ikinci maçta de Esentepespor'u 5-0 yendik. Bende takımın kalesini korudum" dedi.