Küntüşlü görevinden ayrıldı

TAKİP ET

Uzun yıllar Canik Belediyespor Kulübü'nda antrenör olarak görev yapan ve birçok yetenekli sporcuyu Samsun basketboluna kazandıran Mehmet Küntüşlü, görevinden ayrıldı.  

Ayrılıkla ilgili açıklamalarda bulunan Küntüşlü, "Canik Belediyespor Kulübü adına yeni yapılandırma çalışmalarında, görüş ayrılıkları sebebiyle birlikte çalışmama kararı aldık. On yılı aşan süre içinde başarılarla dolu sezonlar geçirdik. Kırmadan dökmeden, onurlu, karakterli, ahlaklı, birçoğu özel okullarda, üst liglerde üniversitelerde ve milli takımlarda oynayan çok önemli oyuncular yetiştirdik" dedi. 

YENİ PROJELER OLACAK

Çalışmalar boyunca kendisine verilen destekler için teşekkür eden Kültüşlü, "Bizlere destek olan başta belediye başkanım olmak üzere, tüm Canik Belediyesi çalışanlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Basketbola en üst perdede hizmet vermek adına tabii ki, başka bir oluşum içinde yeni projelerimiz ve yeni planlamalarımız olacak. Eğilmeden bükülmeden duruşumuzdan asla taviz vermeden daha çok çalışacak daha iyi hizmetler ve daha çok insan yetiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.