L'EQUIPE'den DUNKERQUE İddiası

TAKİP ET

Fransa'nın önde gelen medya kuruluşlarından L'Equipe, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın bu sezon Fransa Lig 2'ye çıkmayı başaran Dunkerque'nin yeni sahibi olduğunu duyurdu

BU SEZON LİG 2’YE ÇIKTILAR

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, daha önce yaptığı açıklamalarda, Demba Ba ile Fransa'da bir kulüp satın almak için çalışmalar yürüttüklerini söylemişti.  Fransa’nın önde gelen medya kuruluşlarından L'Equipe, bu sezon Fransa Lig 2'ye çıkmayı başaran Dunkerque'ün el değiştirmeye hazırlandığını ve takımın Türk yatırımcılar tarafından satın alınacağı duyurdu. Hatta bir ön anlaşma imzalandığı da ifade edildi.

DEMBA BA TAKIM MENAJERİ OLACAK

L'Equipe, Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın, Dunkerque'ün yeni sahibi olacağını açıkladı. Yüksel Yıldırım'ın da belirttiği şekilde görüşülen ekibin Dunkerque olduğu ortaya çıktı. Yüksel Yıldırım ve ekibinin Dunkerque'ü satın almak adına anlaşmayı tamamladıkları öğrenildi. L'Equipe'e göre, Türkiye'de Başakşehir, Beşiktaş ve Göztepe formaları giyen Demba Ba’nın, kulüpte takım menajeri tarzında bir görev alacağı iddia edildi.


L'Equipe'e göre Demba Ba, kulüpte takım menajeri tarzında bir görev üstlenecek. 


USL Dunkerque, bu sezon 62 puanla ligi averajla ikinci tamamladı ve Fransa Lig 2’ye çıkmayı başardı.