Ladik İlçe Emniyet Müdürlüğü Vatandaşları Bilgilendirme Etkinliği

TAKİP ET

Ladik İlçe Emniyet Müdürlüğü, toplum destekli polislik faaliyetleri çerçevesinde ilçe sakinlerini bilgilendirmek amacıyla çeşitli konularda bilgilendirme broşürleri dağıttı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ladik ilçesinde bulunan yoğurt pazarı, sebze pazarı ve giysi pazarında gerçekleştirdikleri etkinlikle vatandaşlara dolandırıcılık, siber suçlar ve Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme broşürleri dağıttı. Toplumun güvenliği ve bilinçlenmesini amaçlayan bu etkinlik kapsamında 400 broşür dağıtıldı.

Ayrıca, etkinlik sırasında 13 kadının cep telefonuna KADES uygulaması yüklenerek, sistemin nasıl kullanıldığı ve ne şekilde destek sağladığı konusunda bilgilendirme yapıldı. Bu uygulama sayesinde kadınlar, acil durumlarda kolayca yardım çağrısı yapabilir ve güvenlik güçlerine konum bilgisi iletebilirler.

samsun Ladik İlçe Emniyet Müdürlüğü Vatandaşları Bilgilendirme Etkinliği polis Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme broşürleri dağıttı samsun haber gündem haber