Ladik'te seçimin tansiyonu yüksek! Tehdit ve küfürler...

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Ladik İlçe Başkanlığı, seçim arabasının önünün AK Parti tarafından kesildiğini öne sürerek, araç içindekilere tehdit ve küfürler edildiğini duyurdu. 

Yerel seçimlere günler kala, Samsun'un Ladik ilçesinde tansiyon yükseldi.İddiaya göre Yeniden Refah Partisi'nin seçim aracının önü kesildi, araç içerisindekilere küfürler ve hakaretler edildi. Yeniden Refah Partisi Ladik İlçe Başkanlığı'ndan tepki açıklaması yapıldı. 

TEPKİ AÇIKLAMASI 

Yeniden Refah Partisi Ladik İlçe Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi; "Bugün saha çalışmaları yaparken Ladik Merkez hastane kavşağında ses arabamızın önü AK Parti logolu araçla kesilerek her türlü tehdit ve küfürle karşı karşıya geldik. Araçta belediye başkanımızın eşi çocuğu ve partimize gönül vermiş gençler ile doluydu. Bu mesnetsizce saldırıyı kınıyor, seçimden sonra hep beraber kardeşçe kucaklaşacağımızı belirtmek istiyoruz. Saygılarımızla."

Öte yandan, AK Parti seçim aracınında Yeniden Refah Partisi Seçim Bürosu önünde park halinde olduğu ve gün boyunca seçim şarkıları çaldığı iddia edildi. 

samsun siyaset samsun haber gündem haber ladik olay ak parti yeniden refah partisi