'Lavinia Boutique' giyim mağazası hizmete açıldı

TAKİP ET

Butik mağazacılık sektöründeki tecrübesiyle tanınan iş kadını Özlem Şahin tarafından hayata geçirilen Lavinia Boutique Giyim Mağazası, Karadeniz Mahallesi Aziziye Caddesi'nde yer alan adresinde hizmete açıldı.

Bayan giyim çeşitlerinde her zevke hitap eden modelleriyle dikkat çeken mağazanın işletmecisi Özlem Şahin, "Yaklaşık 5 senedir butik mağazacılık sektöründe meslek tecrübesine sahibim. Farklı giyim mağazalarında mesleki tecrübelerimi geliştirdikten sonra bayan kıyafetleri üzerine kendi butik mağazamı açmaya karar verdim" dedi.

ÖZEL TASARIM KIYAFETLER
"Lavinia Boutique Giyim Mağazası'nı Samsun halkının hizmetine açmış bulunmaktayız" diyen Özlem Şahin, şöyle konuştu; "Bayan giyimi üzerine faaliyet gösterecek mağazamızda birbirinden güzel ve kaliteli kıyafet modellerimizi müşterilerimizin beğenisine sunmuş olacağız. Genel olarak özel tasarımlı ve tarzı olan ürünler tercih edilmesinden dolayı biz de mağazamızda modaya uygun, özel tasarımlı ve belli bir tarzı olan kıyafetleri tercih ediyoruz. O nedenle bu tarz ürünleri tedarik eden firmalarla çalışmaktayız. Müşterilerimizi, beğenecekleri ve tercih edecekleri kıyafetlerle buluşturmuş olacağız."

SOSYAL MEDYADA AKTİFİZ
Özlem Şahin, "Ürünlerimizi, İstanbul'daki anlaşmalı olduğumuz tedarikçi firmalardan bizzat kendim seçiyor ve sipariş ediyorum. 25-60 yaş arası bayan müşterilerimizin istekleri ve tercihleri doğrultusunda ürün sipariş edebiliyoruz. Günümüzde, dijital pazarlama sektörü önem kazandığından dolayı özellikle sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyorum. Bu alanda da kendimi geliştirme imkânı buldum. Kıyafetlerin resimlerini bizzat kendim çekerek ve görsel videolarını hazırlayarak, instagram gibi sosyal medya hesaplarımızda yayınlıyorum. İlgili resmi sayfamız üzerinden de ürün çeşitlerimizi, müşterilerimizin ilgisine ve beğenisine sunuyoruz. Her geçen gün takipçi sayımızı artırarak müşteri portföyümüzü genişletiyoruz" diye konuştu.

FARKLI GİYİM TARZLARI
"Bayan müşterilerimizin, mağazamıza ve ürünlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı oldukça mutluyum" ifadelerini kullanan Özlem Şahin, sözlerini şöyle tamamladı; "Onların beklentilerine uygun, farklı modeldeki ürünlerimizi kendileriyle buluşturarak ihtiyaçlarına cevap vererek müşteri memnuniyetini her zaman birinci öncelik olarak gerçekleştirmiş oluyoruz. İnşallah yeni mağazamızla da kendimize özgü hizmet modelimizle müşterilerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bu anlamda Samsun'da ses getireceğimize inanıyorum. Bayan giyimde farklı ve alışılmışın dışında bir giyim tarzı isteyen tüm bayanları mağazamıza bekliyoruz."

Lavinia Boutique Giyim Mağazası, özel tasarımlar ve kaliteli kıyafet modellerini kadın müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Lavinia Boutique Giyim Mağazası sahibi Özlem Şahin

Lavinia Boutique Giyim Mağazası, Karadeniz Mahallesi, Aziziye Caddesi No: 31/A İlkadım/Samsun adresinde müşterilerini bekliyor. Firmaya 0542 1126455 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Haber: Feride İÇKİLLİ