LGS Başvuru Süresi Uzatıldı: İşte Yeni Son Tarih!

TAKİP ET

Son dakika haberi... Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. LGS'ye başvuru süresi uzatıldı mı? Peki, LGS'ye başvuru ne zaman sona erecek?

2024 LGS başvurularının sona erme tarihi merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan LGS takvimiyle birlikte başvurular için son tarih 1 Nisan olarak belirlenmişti. Ancak MEB'den yapılan yeni duyuruyla LGS başvuru süresi uzatıldı.

LGS başvurularının sona ereceği tarih değişti. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresi yarın, yani 2 Nisan günü saat 17.00'ye kadar uzatıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın yapılacağı tarihi geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Buna göre; 2024 LGS sınavı 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Bu gelişmeyle birlikte öğrenciler ve veliler LGS başvuru süresinin uzatılmasıyla ilgili detayları takip etmeye devam ediyor.

2024 LGS başvuruları 2024 LGS başvurularının sona erme tarihi LGSye başvuru süresi uzatıldı mı? LGSye başvuru ne zaman sona erecek? eğitim sınav samsun haber gündem haber sondakikahaber