Lider gittiniz lider dönün

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, lider gittiği deplasmandan lider dönebilmek için Manisaspor karşısında galibiyet arıyor. TRT Spor'daki zorlu mücadele yarın saat 13.30'da başlıyor

HEDEF ZİRVEDE KALICI OLMAK

Kırmızı-Beyazlılar, Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında yarın deplasmanda Manisaspor’a konuk oluyor. Erzurumspor galibiyeti ile liderdik koltuğuna oturan Yılport Samsunspor, play-off hesapları yapan rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak zirvedeki yerini korumak istiyor.

EROĞLU’NDAN REHAVET UYARISI

Hafta başından bu yana oldukça moralli çalışan Kırmızı-Beyazlılar, Süper Lig yolunda büyük önem taşıyan karşılaşmadan 3 puanla ayrılmaktan başka bir şey düşünmüyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu da oyuncularını rehavete kapılmamaları yönünde uyarıyor.

HAKEM İSTANBUL BÖLGESİNDEN

Manisa Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. TRT Spor’dan naklen yayınlanacak mücadeleyi İstanbul Bölgesi Hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetirken, Kadir Beyaz ve Barış Çiçeksoyu da yardımcı hakem olarak görev yapacak.  

MANİSA İLE 6. KEZ

Kırmızı-Beyazlılar, Manisaspor ile bugüne kadar 5 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 2’sini Yılport Samsunspor kazanırken, 2’sini ev sahibi takım kazandı. 1 maç ise berabere sonuçlandı. Manisa’da oynanan maçlarda da her iki takım da 1’er kez kazandı. Bu maçlarda her iki takım da 6’şar gol atma başarısı gösterdi. 

TEK AMACIMIZ KAZANMAK

Göreve geldikten sonra adeta takımın çehresini değiştiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, zorlu bir deplasmana gittiklerini söyledi. Rakiplerinin play-offu kovaladığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Biz çalışmalarımızın karşılığını alarak liderlik koltuğuna oturduk. Artık rakiplerimiz lideri yenmek için saya çıkacaklar ve bize karşı çok daha farklı bir motivasyonla oynayacaklar. Biz bunun bilincindeyiz. Sahaya çıkıp Samsunspor gibi mücadele edeceğiz ve her maçta olduğu gibi Masinaspor karşısında da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tek hedefimiz galibiyet olacak” dedi.

‘KAPTAN’DAN MESAJ VAR

Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli kaptanı Osman Çelik, Manisaspor maçından 3 puanla ayrılabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Çok çalıştıklarını ve iyi mücadele ederek sonunda hak ettikleri liderlik koltuğuna oturduklarını söyleyen Osman, “Bu noktaya gelebilmek için çok çaba harcadık. İnşallah sezon sonunda da burada olacağız. Taraftarlarımız bize inansın ve güvensin. Onları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

TARAFTAR YOLLARDA

Kırmızı-Beyazlı takımın taraftarları, her maçta olduğu gibi Manisaspor mücadelesinde de takımlarını yalnız bırakmayacak. Yılport Samsunsporlu taraftarların, Mümin Özkasap Stadı’ndaki zorlu karşılaşmada kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurması bekleniyor.  Davut AKTAŞ