Ligler başlamadan Samsunspor'a eleştiriler başladı

TAKİP ET

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, daha ligler başlamadan takımı eleştirmeye başladı. Bazı taraftarlar, Gaziantep FK maçının ardından Kırmızı-Beyazlıları adeta yerden yere vurdu

MEMNUN OLMAYAN TARAFTARLAR VAR
Yaptığı önemli takviyelerle adından sıkça söz ettiren ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduğunu gösteren Yılport Samsunspor, taraftarlarını bir türlü memnun edemiyor. Gaziantep FK ile oynanan ve 1-0 kaybedilen hazırlık maçının ardından taraftarlar takımlarını adeta eleştiri yağmuruna tuttu.

BU MAÇLARDA SKORUN ÖNEMİ YOKTUR
Bu sezon takımını Süper Lig’e çıkartmaktan başka bir düşüncesi olmayan Başkan Yüksel Yıldırım, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak ligin en pahalı takımını kurdu. Takım ikinci etap kampında ve ağır idmanlar yapıyor. Bu ağır idmanlar arasında da hazırlık maçları oynuyor. Bu tür maçlarda skorun hiç bir önemi yoktur.

ADI ÜSTÜNDE HAZIRLIK KARŞILAŞMASI
Kırmızı-Beyazlı takımın bazı taraftarları ise anlam verilemeyecek şekilde takımlarını sosyal medyadan eleştiriyor. Bence bu eleştiriler şu an için moral bozmaktan başka bir işe yaramaz. Takım tam kadro değil. Teknik Direktör Bayram Bektaş farklı oyuncuları farklı mevkilerde deniyor. Çünkü bu maçlar adı üzerinde hazırlık maçı.

SAĞDUYULU OLMAK GEREK
Hazırlık maçları kazanıldığında ne şampiyon garanti olacak, ne de kaybedildiğinde başarısızlık kesin olacak. Kısacası daha lig başlamadan böylesi eleştiriler oyuncuların ve teknik heyetin motivasyonunu bozmaktan öte takıma katkı sağlamaz. Bu nedenle biraz daha duyarlı ve sağduyulu olmak gerektiği kanaatindeyim.

HAYALLERİMİZİ ERTELEMEYELİM
Büyük taraftar desteğini arkasına almamış bir Samsunspor’un başarılı olma şansı yoktur. Bu bilinçle hareket etmeli ve bu bilinçle davranılmalı. Futbolcuların moralini yüksek tutmak için çaba gösterilmeli. Aksi halde sonu hüsranla biten bir sezon daha yaşarız ve hayallerimizi bir kez daha ertelemek zorunda kalırız.  Yorum-Haber: Davut AKTAŞ