Mahzen-21 Operasyonuyla "Alevler" Suç Örgütü Çökertildi: 13 Şüpheli Yakalandı

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da gerçekleştirilen "Mahzen-21" operasyonunda, Süleyman Alev'in liderliğini yaptığı "Alevler" adlı göçmen kaçakçılığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Hatay'da eş zamanlı olarak düzenlenen "Mahzen-21" operasyonunun sonuçları hakkında bilgi verdi.

Operasyonda elebaşılığını Süleyman Alev'in yaptığı "Alevler" adlı suç örgütünün göçmen kaçakçılığı faaliyetlerinin sonlandırıldığını ve örgüt liderinin de aralarında bulunduğu 13 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Hatay Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, şüphelilerin örgütlü bir şekilde göçmen kaçakçılığı suçu işlediklerinin tespit edildiğini aktaran Yerlikaya, operasyonlar sırasında 2 araç, ruhsatsız tabanca ve fişeklere el konulduğunu ifade etti.

Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, organize suç örgütlerine, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine ve çetelere milletimizin duası ve desteğiyle göz açtırmayacağız️." mesajını paylaşarak, Hatay Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığı, Göç İdaresi Başkanlığı ve operasyonu gerçekleştiren jandarmayı tebrik etti.

Mahzen-21 Operasyonu Alevler Suç Örgütü Çökertildi 13 Şüpheli Yakalandı içişleri bakanı yerlikaya açıklama gündem samsun haber haber