MANİSA DÖNÜŞÜ  HAVADA PANİK

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlı kafileyi İzmir'den Ankara'ya taşıyan uçak, şiddetli rüzgar nedeniyle kalkış sonrasında adeta beşik gibi sallandı. Bu durum uçakta ciddi paniğe neden olurken, 2 yolcunun bayıldığı öğrenildi

ŞİDDETLİ RÜZGAR SIKINTI YARATTI
Manisaspor maçının ardından İzmir’den Ankara aktarmalı olarak Samsun’a dönen Kırmızı-Beyazlı kafile, havada ciddi bir panik yaşadı. Yılport Samsunspor kafilesini taşıyan Türk Hava Yolları’na ait uçak, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan hareket etti. Uçak, şiddetli rüzgar nedeniyle gerekli yüksekliğe ulaşana kadar ciddi bir türbülansa yakalandı. 

İKİ KİŞİ BAYGINLIK GEÇİRDİ
Uçağın uzun süre adeta bir beşik gibi sallanması yolcular arasında ciddi paniğe neden oldu. Kırmızı-Beyazlılarla aynı uçakta seyahat eden Eynesil Belediyespor futbol takımının bir oyuncusu ile başka bir yolcu panikten baygınlık geçirdi. Uçağın bulutların üzerine çıkmasının ardından sarsıntı azalsa da panik Ankara Esenboğa Havalimanı’na inene kadar devam etti. 

KARA YOLU RİSKLİ GÖRÜNDÜ
Kırmızı-Beyazlı takımın bazı oyuncuları Ankara’dan karayolu ile Samsun’a dönülmesini istedi. Ankara-Samsun karayolunun kar yağışı nedeniyle çok güvenli olmaması ve pilotlar tarafından Ankara-Samsun hava trafiğinin temiz olduğunun söylemesi üzerine Yılport Samsunspor kafilesi yoluna uçakla devam etme kararı aldı. Kafile, yaklaşık 1 saatlik uçuşun ardından sorunsuz bir Samsun’a ulaştı.

Davut AKTAŞ


Kırmızı-Beyazlı kafile, İzmir-Ankara arasında gerçekleşen uçuşta korku dolu anlar yaşadı.