Mansur Yavaş: Ankara'da Kız Çocukları ve Kadınlar İçin Ücretsiz HPV Aşısı Uygulaması Başlatıyoruz

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım alan ve 9-30 yaş aralığındaki kız çocukları ve kadınlara yönelik ücretsiz HPV aşısı uygulamasını başlatıyor. Projeden yararlanmak için belediyeden sosyal yardım almak ve 9-30 yaş aralığında olmak yeterli. Başvurular http://forms.ankara.bel.tr/hpv-asi-uygulaması adresinden yapılabilir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kız çocukları ve kadınların sağlığını ön planda tutarak ücretsiz HPV aşısı uygulamasını başlatıyor. ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen proje, Ankara'da ikamet eden ve sosyal yardım alan 9-30 yaş aralığındaki kız çocukları ve kadınları kapsıyor. 2024 Haziran ayında başlayacak olan uygulama için başvurular http://forms.ankara.bel.tr/hpv-asi-uygulaması adresinden yapılabilir.

Başkan Mansur Yavaş, projenin başladığını duyurarak, "İnsanı önceleyen belediyecilik anlayışımızla kız çocukları ve kadınlar için ücretsiz HPV aşısı uygulamamızı başlatıyoruz. Haziran ayında başlayacak olan aşı uygulamamızdan yararlanmak için belediyemizden sosyal yardım almak ve 9-30 yaş aralığında olmak yeterli" dedi.

ankara büyükşehir belediye başkanı mansur yavaş chp kız çocukları ve kadınlar için ücretsiz hpv aşısı uygulama başlatmak sosyal yardım sağlıklı yaşam proje samsunhaber haber gündem