Mansur Yavaş, Ankara Toptancı Hali'nde Esnafla Buluşarak "Hayırlı İşler" Diledi

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Mansur Yavaş, Toptancı Hali'nde esnafı ziyaret ederek "hayırlı işler" diledi. Esnafın taleplerini dinleyen Yavaş, karşısında coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'ni ziyaret etti. Esnaf ile bir araya gelerek sohbet eden Yavaş, "hayırlı işler" dileklerini iletti. Toptancı Hali esnafı tarafından coşkuyla karşılanan Yavaş, ziyaret sırasında esnafın talep ve sorunlarını dinledi.

Pazarcılar, Yavaş'a olan sevgi ve desteklerini "Koltuğu büyüdükçe kendisi küçülen adam. Adam gibi adam", "Hele bakın kim gelmiş, esnafın babası gelmiş, hoşgelmiş sefa gelmiş" yazılı pankartlarla gösterdi. Ziyaret boyunca esnafın tezgahlarını gezen ve fotoğraf çektiren Yavaş, vatandaşların taleplerine de olumlu yanıt verdi.

Esnaf ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Yavaş'a, "Adam gibi adam Mansur Başkan", "Ankara seninle gurur duyuyor", "En büyük başkan bizim başkan" sloganları atıldı. Ziyaret sırasında açılan pankartlarda, Yavaş'a duyulan sevgi ve saygının yazılı olduğu görüldü. Esnafla samimi bir diyalog kuran Yavaş, toplumun farklı kesimlerinden gelen destekleri bir araya getirmeye devam ediyor.

 

ankara büyükşehir belediye başkanı mansur yavaş esnaf pazarcı