Mansur Yavaş: "Biz Ankara'da Elini Teröre Bulaştırmamış Herkesin Oyuna Talibiz"

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut Bağlıca'da yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında, gelecek seçimlerde şeffaf, adil, ve israfsız bir yönetim anlayışını benimseyerek, Ankara'da yaşayan herkesin desteğine talip olduklarını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut Bağlıca'da düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı etkinlikte, Mansur Yavaş ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikcioğlu, gelecek seçimlerde adil bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.

Yavaş, konuşmasında Ankara'nın beş yıl boyunca şeffaf, israfsız, ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla yönetildiğini belirterek, "Bundan sonra inşallah bizler Erdal başkanla beraber kimsenin parasını boşa götürmeden, şeffaf, adil bir şekilde seçimden sonra rozetimizi çıkarıp çalışmalara başlayacağız" dedi.

Ankara'da yaşayan herkesin oyuna talip olduklarını ifade eden Yavaş, "Biz belediyemize gelen hiç kimseden, ne parti kaydı istiyoruz, ne kimlik kaydı istiyoruz. Vergi aldığımıza göre herkese eşit bir şekilde hizmet ediyoruz. Artık Ankaralı şeffaf bir şekilde tarafsız bir şekilde, adil şekilde yönetilmeye devam edecek. Hiç kimseyi ayırmayacağız. Erdal başkanımla beraber rozetimizi çıkarıp herkesi kucaklayacağız" şeklinde konuştu.

Yavaş, ayrıca Ankara'nın tarım alanında desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, belediyecilik anlayışlarının doğumdan ölüme kadar kentte yaşayan herkesin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek olduğunu belirtti.

chp Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ankara etimesgut ilçesi halka sesleniş yerel seçim konuşma samsunhaber gündem siyaset haber