Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu'nu ağırladı

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ağırladı. Görüşmenin ardından 'ortak çalışma' mesajı geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da bir araya geldi.

Sosyal medya hesaplarından buluşmaya dair paylaşım yapan belediye başkanları, "ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek" mesajı verdi.

‘FAYDALI BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİK’
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu görüşmeye dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün Başkent’imizde, Ankara’mızın değerli başkanı @mansuryavas06 ile örnek belediyecilik uygulamaları, yerel yönetimler ve sosyal belediyecilik üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, “Bugün Başkent’imizde, İstanbul’umuzun değerli başkanı @ekrem_imamoglu ile örnek belediyecilik uygulamaları, yerel yönetimler ve sosyal belediyecilik üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek” dedi.

Haber Global