Mansur Yavaş: "Halk Artık Şatafat İstemiyor, Ankara Geleceğe Taşınacak"

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni döneme başlarken yaptığı açıklamada, halkın yöneticilerden şatafat yerine şeffaflık ve hizmet beklediğini vurguladı. Yavaş, Ankara'nın geleceğini Atatürk'e yakışır şekilde inşa etmek için kararlı olduklarını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehir Belediyesi önünde yeni döneme başlama etkinliğinde yaptığı konuşmada, halkın artık yöneticilerden polemik, ayrıştırma, kavga ve şatafat değil, şeffaflık, katılımcılık ve hizmet istediğini dile getirdi. Yavaş, "Ankara'yı Mustafa Kemal Atatürk'e yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir hale yine hep birlikte getireceğiz" dedi.

Yavaş, Ankara'ya şeffaf, katılımcı, adil ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını getirdiklerini belirterek, önceki dönemde kimseyi ayırmadıklarını, hangi bölgeden ne kadar oy aldıklarına bakmadıklarını söyledi. Kendisine oy vermeyenleri üzecek hiçbir söylemde bulunmadıklarını vurgulayan Yavaş, "Beton yerine yeşilin, plastik yerine insanın, rant yerine halkın önemli olduğunu tüm Türkiye'ye yeniden gösterdik" ifadelerini kullandı.

Seçim sürecinde iftira kampanyası yürütenlerin olduğunu belirten Yavaş, tekrar belediye başkanı seçilmesiyle bu kirli siyasetin işe yaramadığının bir kez daha görüldüğünü kaydetti. Halkın, kavga etmeyen, işini yapan, çok çalışan kişilere teveccüh gösterdiğini söyleyen Yavaş, Ankara'nın geleceğini alt yapısıyla, yeşil alanlarıyla, teknoloji ve gençlik merkezleriyle, ulaşımıyla, tarihi ve kültürüyle, sanatıyla, sporuyla ve dayanışmasıyla taşıyacaklarını belirtti.

Son olarak, Yavaş, kibir, nefret, ayrıştırma ve iftira siyasetinin artık silinip atılması gerektiğini vurgulayarak, Ankara'yı geleceğe taşımak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını sözlerine ekledi.

ankara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Halk Artık Şatafat İstemiyor Ankara Geleceğe Taşınacak 31 mart yerel seçimden sonra ilk yorumu mansur yavaş yorum samsun haber gündem haber