Mansur Yavaş: "Partilerini İlçelerinden Çok Seviyorlar"

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilçe belediye başkanlarını projeler üretmeye çağırarak, "Her şey ilçe için derler ama bunlar partilerini ilçelerinden çok seviyorlar" dedi. Yavaş, Çubuk'taki SKM açılışında Belediye Başkan Adayı Can Kaderoğlu ile bir araya geldi ve yaptıkları hizmetleri anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilçe belediye başkanlarına çağrıda bulunarak, projeler üretmeleri halinde destek olacaklarını belirtti. Çubuk'ta gerçekleşen bir etkinlikte konuşan Yavaş, ilçe belediye başkanlarıyla iş birliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Yavaş'ın açıklamalarına göre, Ankara halkının seçtiği belediye başkanı olarak ilçe belediye başkanlarından gelen projelere destek vereceklerini söyledi.

Yavaş, belediye başkanlarına hitaben, "Kendi ilçelerinizde üretimi arttıracak, istihdam sağlayacak bana bir proje getirirseniz onu yapalım. Açılışını beraber yapalım. Gerekirse siz işletin. Yeter ki o ilçelerde biraz kalkınsın. Tık yok" dedi. Ayrıca, ilçe belediye başkanlarının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı odasını ziyaret etmediğini belirterek, "Biz düşman mıyız kardeşim? Ankara halkının seçtiği belediye başkanıyız. Niye gelmiyorsunuz? Niye talep etmiyorsunuz?" diye sordu.

Çubuk Belediye Başkan Adayı Can Kaderoğlu ile birlikte SKM açılışına katılan Yavaş, Çubuk'ta yapılan hizmetleri anlattı. Çubuk'un geçmiş dönemde en az oy alınan yerlerden biri olduğunu hatırlatan Yavaş, "Ankaralı gördü. Bir değişim yaptı. Ankara halkı mutlu. Hizmetlerimizden memnun" ifadelerini kullandı.

Yavaş ayrıca, Beypazarı'nda ikinci dönem kazandığını ve bir daha aday olmayacağını açıkladı. Beş yılı iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, Çubuk'a hizmet etmek istiyorsa ilçe belediye başkanlarına ihtiyaç olduğunu belirtti. Yavaş, "Eğer Çubuk'a hizmet gelmesini istiyorsanız, bize yol gösterecek, eksiklerini bildirecek bir belediye başkanına ihtiyacımız var" dedi.

Son olarak, Yavaş, projelerinin taklit edildiğini ve gerçek belediyeciliğin beton ve plastikle değil, halkın gerçek ihtiyaçlarına odaklanarak yapıldığını söyledi.

ankara büyükşehir belediyesi mahsur yavaş ilçe belediye başkanları proje tepki