Masraf ve Seyahat Yönetimi Bizigo ile Dijitalleşiyor

TAKİP ET

Bizigo, benzersiz ürün portföyü, üstün teknolojisi ve yenilikçi özellikleriyle kurumlara işlevsel çözümler sunuyor.

Tüm iş seyahati ve masraf yönetimi süreçlerini tek bir platformdan, dijital olarak, uçtan uca yönetmeyi sağlayan Bizigo, farklı sektörlerden her ölçekte işletmelerin ihtiyaçları için uçtan uca hizmetler sunuyor. Bizigo’nun sahip olduğu yenilikçi teknolojiler ile sunduğu çözümler, şirketlerin hem zaman hem de bütçeden tasarruf etmesini sağlarken, çalışan mutluluğu ve verimliliğini de artırıyor.

İş Seyahatlerini Bizigo ile Planlamak Kolay İş!

Türkiye’nin lider seyahat yönetimi markası Bizigo, tüm iş seyahati ihtiyaçlarının tek bir platformdan, kolayca yönetilmesini sağlıyor. Konaklama, uçak bileti, araç kiralama, transfer ve vize gibi seyahat adımları Bizigo’nun sade, kolay anlaşılır, kullanışlı arayüzü üzerinden hızla planlanabiliyor.

Bizigo ile şirketler seyahat politikalarına uygun limit ve onay süreçleri belirleyebiliyor. Bu sayede çalışanlar seyahat bütçelerini aşmadan yolculuklarını organize edebiliyor. Bizigo'nun binlerce konaklama ve uçuş alternatifi arasından tüm seyahat ihtiyaçları şirketlere özel fiyatlarla, tek bir platformdan, kolayca karşılaştırılabiliyor.

Bizigo’nun tasarruf takibi, dijital onay akışları, anlık ve akıllı raporlama gibi ayrıcalıklarıyla şirketler tüm seyahatlerinden tasarruf edebiliyor. Şirketlerin ERP ve muhasebe sistemlerine hızlı ve kolay entegre olan Bizigo ile seyahat öncesi ve sonrasında en güncel bilgi ve verilere anında ulaşmak mümkün oluyor.

Bizigo’nun iş seyahatini keyfe dönüştüren diğer özellikleri ise şu şekilde sıralanıyor:

Tasarruf hesaplama,

Etkinlik yönetimi,

7/24 canlı destek,

Canlı seyahat konum kontrolü,

Kriz yönetimi,

Akıllı raporlama.

Masraf Yönetiminde Yeni Dönem

Bizigo, yakın zamanda hizmete sunduğu masraf yönetimi uygulaması ile de ezberleri bozuyor. Gider yönetimi alanında pek çok ilke imza atan uygulama, manuel olarak ilerleyen karmaşık masraf formları ve onay süreçlerinin dijital olarak, tek bir platformdan yönetilmesine olanak sağlıyor. 

Bizigo Masraf yönetimi, farklı sektörlerden farklı büyüklükteki işletmelere uygun çözümleri ile dikkat çekiyor. KOBİ’lere özel masraf yönetimi çözümlerinin yanı sıra büyük ölçekli şirketler veya start-up girişimciler de masraf yönetimi için Bizigo’yu tercih ediyor. 

Bizigo masraf, tüm işletmeler için harcamaların dijital ve otomatik olarak yönetilmesini sağlamanın yanı sıra masraf süreçlerinde zamandan tasarruf ettiriyor. Alanında yenilikçi, kullanımı kolay ve alışkanlıkları değiştiren bu uygulama ile masraf yönetiminde manuel süreçler tarihe karışıyor.

Tek bir fotoğrafla masraf ekleyebilme, BizigoMasraf’ın en çok öne çıkan özelliklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Çalışanlar, yaptıkları harcamanın fiş veya faturasının fotoğrafını çekerek sisteme ekliyor. Bizigo’da yer alan OCR (otomatik veri tarama) teknolojisi ile fotoğraf üzerinden harcama miktarı, fiş numarası, KDV gibi masraf detaylarını oluşturan bilgiler otomatik olarak sisteme aktarılıp onaya gönderiliyor. Tüm sürecin tek bir platformdan, dijital olarak yönetilmesi zaman kaybını ortadan kaldırıyor ve olası hataların engellenmesini sağlıyor.

Tüm harcama masrafların tek bir yerden yönetilmesini sağlayan Bizigo Kart, BizigoMasraf’ın sunduğu bir diğer önemli yenilik olarak öne çıkıyor. Türkiye’de bir ilk olan Bizigo Kart fiziki ya da dijital kart olarak kullanılabiliyor. Bu kart ile yapılan tüm harcamalarda, eş zamanlı olarak Bizigo uygulamasında masraf kaydı oluşuyor. Oluşan kayda harcamanın fiş ya da fatura görseli eklenerek onaya gönderiliyor. Tüm bunlar, masraf onay sürecinin karmaşadan uzak ve büyük bir hızla ilerlemesini sağlıyor. Bizigo Kart ihtiyaç halinde anında kullanıma açılıp kapatılabiliyor. Harcama ve fiş/fatura eşleştirme, VISA avantajları, harcama kategorizasyonu, fatura kabul ve ret yönetimi, Bizigo Masraf Yönetimi uygulamasının diğer sıra dışı özellikleri olarak sıralanıyor.

İş seyahati ve masraf yönetimi süreçlerini dijital olarak, birkaç adımda, kolayca yönetebilmek için Bizigo ile hemen tanışın.