MCR Grup'un sahibi Samsunlu iş insanı Burhan Mucur'a ödül

TAKİP ET

İstanbul'da Deba Medya ve Roma Medya iş birliğinde gerçekleştirilen 2021 Yılı Türkiye-Avrupa Ödülleri gecesinde Samsunlu iş insanı ve MCR Grup Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, "Yılın Grup Şirketi" ödülüne layık görüldü.

İstanbul'da Deba Medya ve Roma Medya organizatörlüğünde Crowne Plaza'da düzenlenen ve ünlü isimler Esra Balamir ve Doğan Özadlı'nın sunuculuğunu yaptığı 2021 Yılı Türkiye-Avrupa Ödülleri gecesinde Samsunlu iş insanı ve MCR Grup Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, "Yılın Grup Şirketi" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Yaklaşık 30 yıldır ulaşım, inşaat ve medikal sektöründe faaliyet gösterdiklerini 2020 yılında MCR Grup olarak yurt içi ve yurt dışında başarılı işlere imza attıklarını belirten Burhan Mucur, vizyonlarının başlangıç çizgilerini koruyarak, sektörel yatırımlarına devam etmek ve sürdürülebilir istihdam sağlamak olduğunu kaydetti.

SAMSUN ADINA MUTLUYUM 
Samsunlu iş insanı ve MCR Grup Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, Türkiye-Avrupa Ödülleri gecesinde MCR Grup şirketine verilen ödülün kendilerini motive ettiğini belirterek, "Özellikle pandemi döneminde yatırımlarımıza ara vermeden, ülke ekonomisine ve istihdama büyük katkı sağladık. Ülkemizde yatırımlarımız artarak devam edeceğini, istihdama katkı sağlayacağımızı belirtmek isterim. Bu ödülde büyük emeği olan MCR Grup'un çalışanlarına, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.