Mehmet Özdağ'dan Doğa ve Çevre Vurgusu

TAKİP ET

Samsun'da enerji ve çevre konularında çeşitli oda ve STK'larda görev yapan Mehmet Özdağ, 'CHP Milletvekili Aday Adayı' oldu. Özdağ, "TBMM'de doğadan, toplumdan ve halktan yana politikalar üretmek için adayım" dedi

Samsun'da enerji ve çevre konularında çeşitli oda ve STK'larda görev yapan Elektronik Mühendisi Mehmet Özdağ, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde CHP'den Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu. Mehmet Özdağ, 18 Mart Cumartesi günü (bugun) saat 14:30'da CHP Samsun İl Binası'nda basın açıklaması yapacak.

TBMM'Yİ HALKA AÇACAĞIZ

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özdağ, "Samsun'un sokaklarında büyümüş ve bu şehre hizmet etmeyi kendine borç bilen bir yol arkadaşınız olarak; Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni halka açmak için, doğadan, toplumdan ve halktan yana politikalar üretmek için 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusu yapmış bulunmaktayım. 18 Mart Cumartesi günü saat 14:30'da Samsun CHP İl Binamızda Milletvekilliği Aday Adaylığı açıklaması gerçekleştireceğim. Siz kıymetli partililerimizi de bu toplantıda görmekten mutluluk duyarım. 20 yıldır ülkemizi yas evine çeviren AK Parti iktidarı, 14 Mayıs'ta halkımızdan gerekli cevabı alacaktır."

Zekeriya FIRAT