Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Samsun'da

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Samsun'da gerçekleştirdiği seçim koordinasyon merkezi açılışı etkinliği ve diğer programlar kapsamında halkla bir araya geldi. İlkadım ilçesinde Gazi Müzesi önünde vatandaşlarla buluşan İnce, yaptığı konuşmada partisinin ülkenin dertlerine çözüm olacağını vurgulayarak, "Biz üçüncü yoluz" dedi.

İnce, Türkiye'de iktidarın ve muhalefetin milleti korkutma üzerine politika yürüttüğünü belirterek, Memleket Partisi'nin ise gerçekleri anlatma misyonunu benimsediğini ifade etti.

Atatürk'ün izinden gittiklerini vurgulayan İnce, ülkede hukuk devleti, rekabete açık bir kamu ihale kanunu, barışçıl dış politika, tarımın desteklenmesi, gençlerin umutlarının taze tutulması, emeklilerin insanca yaşaması gibi konuları önemsediklerini dile getirdi.

22 yıldır iktidarın değişmediğini ve muhalefetin iktidarı yenemediğini belirten İnce, bu durumun millete çözüm olamayacağını söyledi ve yeni bir yol arayışında olduklarını vurguladı. Bu yeni yolun Memleket Partisi olduğunu ifade eden İnce, "Düşün peşimize" çağrısı yaptı.

İnce, halkla buluşmasının ardından İstiklal (Çiftlik) Caddesi ve Belediye Evleri'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve iftar programına katılmak için Terme ilçesine doğru yola çıktı.

memleket partisi muharrem ince siyaset samsun yerel seçim samsun haber