Memleket Partisi Samsun İl Kadın Komisyonu Başkanı Bölükbaş: Şiddet Kaderimiz Değil

TAKİP ET

Memleket Partisi Samsun İl Kadın Komisyonu Başkanı Mualla Gülşah Bölükbaş, " Değerli kadınlar şiddet kaderimiz değildir "mesajı verdi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayınlayan Memleket Partisi Samsun İl Kadın Komisyonu Başkanı Mualla Gülşah Bölükbaş, kadına yönelik şiddeti kınadı. 

'BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ' 

Bölükbaş, " Değerli kadınlar şiddet kaderimiz değildir. Cumhuriyetin kuruluşundan itbaren bir çok ülkeden önce kadınlarımıza seçme seçilme hakkı ve eşit yurttaşlık hakları verilmiştir.Türk kadını bu haklarından asla vazgeçmeyeceğini her koşulda göstermeye devam edecektir.   Kadınlarımız  bugün ülkemizde ekonomik sorunlar ve eğitimden kaynaklı olarak çalışma hayatından uzaklaştırılmaya çalışılmaktadır.Bu koşullar altında ne yazikki kadınlarımız anayasal haklarını yeterince kullanamamaktadır.
Halbuki kadınlarımız bugün ve her gün daha güvenli bir dünyada insan onuruna yakışır şiddetten uzak ve eşit bir hayat hak ediyor.      Cumhuriyetin kurucu değerlerine çağdaş bilimsel eğitimine sahip çıktığımız sürece biz bu haklarımızı sonuna kadar savunacağız.     Unutmayın biz hep birlikte güçlüyüz "dedi. 

Nazım AKPINAR