Memleket Partisi, Yozgat'ta Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

TAKİP ET

Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi, uzun süren çalışmaların ardından Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde ilk belediye başkanlığını kazandı.

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde beklediği başarıyı elde edemese de ilk kez bir belediyeyi kazandı. Memleket Partisi'nin adayı Sami Eroğlu, Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde belediye başkanı seçildi.

Memleket Partisi'nin adayı Sami Eroğlu, Bahadın’da 222 oy ve yüzde 43 oranla belediye başkanı seçilerek tarihi bir zafer elde etti. Bu, Memleket Partisi'nin ilk ve tek belediyesi olma özelliğini taşıyor.

İl Genelinde Yeniden Refah Partisi ve MHP Zaferi

Yozgat genelinde ise Yeniden Refah Partisi il belediyesini yüzde 36 oyla kazanırken, Sorgun ilçesini ise MHP yüzde 55 oy oranıyla aldı. Ancak Memleket Partisi'nin Bahadın beldesinde elde ettiği bu başarı, partinin gelecek seçimlerdeki potansiyelini göstermesi açısından önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Yozgat Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 31 Mart yerel seçimleri Memleket Partisi in adayı Sami Eroğlu Yozgatın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde ilk belediye başkanlığını kazandı siyaset samsun haber gündem haber