Meral Akşener: İYİ Partinin şehirlerdeki yoksullukla mücadele stratejisini açıkladı

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Yerel Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşarak, partisinin şehirlerdeki yoksullukla mücadele stratejisini açıkladı. Akşener, gençlere barınma imkanı, KYK borçlarına destek, okullarda ücretsiz yemek gibi vaatlerde bulunarak, kadınlar ve emeklileri de unutmadıklarını vurguladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara ATO Congresium’da düzenlenen Yerel Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, partisinin şehirlerdeki yoksullukla mücadele stratejilerini şu şekilde dile getirdi:

Akşener'in Yoksullukla Mücadele Vaatleri:

İYİ Parti olarak, şehirlerdeki yoksullukla mücadelenin odak noktasına gençleri, çocukları, kadınları ve emeklileri alıyoruz.

Yönetilen belediyelerde gençlere barınma sorunu yaşatmamak adına yurt imkanları sunacaklarız.

Sosyal sorumluluk projelerine katılan gençlerin KYK borçlarını belediyeler olarak ödeyeceklerini ifade etti.

Okullarda sabah ve öğlen olmak üzere 2 öğün ücretsiz yemek imkanı sunacaklarına dikkat çekti.

Kadınları şiddetle baş başa bırakmayacaklarını belirterek, yönetilen belediyelerde kadın destek merkezleri kuracaklarını açıkladı.

Emeklilere yönetilen belediyelerde gelirlerine destekler sunacaklarını ifade etti.

Akşener'in Eleştirileri ve Siyasi Duruşu:

Akşener, Türk siyasetindeki riyakarlıklara ve siyasi yozlaşmaya değinerek, İYİ Parti'nin millete hizmet etmek için var olduğunu vurguladı.

Partili cumhurbaşkanlığı sistemine karşı durduklarını belirterek, milletin haklarını afiyetle yiyenlere benzemediklerini ifade etti.

İktidarla ana muhalefetin benzer sofralarda oturduğunu ve milletin hakkını afiyetle yediklerini savundu.

Siyasetin milletin dertlerine derman olmak için yapıldığını ve bu doğrultuda hareket ettiklerini söyledi.

Meral Akşener, konuşmasının ardından partisinin il ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. İYİ Parti, yerel seçimlerde yoksullukla mücadele ve adaletli bir yönetim anlayışını benimseyerek, vatandaşlara sunduğu vaatlerle dikkat çekiyor.

İYİ Parti Meral Akşener Parti tanıtım toplantısı açıklama yoksulluk genç kadın yaşlı emekli