İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Oyunu Kullandı: "Seçim Sonuçlarının İyi Olacağını Düşünüyorum"

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında oyunu Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda kullandı. Seçim sürecinin zorluğuna değinen Akşener, seçim sonuçlarından umutlu olduğunu ve siyasette rekabetin projeler üzerinden yürütülmesinin önemine vurgu yaptı. Ankara ve İstanbul'daki seçim yarışları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Akşener, seçim sonuçlarını iftar sonrası takip edeceğini belirtti.

İYİ Parti'nin lideri Meral Akşener, yerel seçimler kapsamında oyunu Ankara'daki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda kullandı. Seçimlerin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Akşener, kampanya boyunca esnaf ziyaretleriyle halka ulaşmaya çalıştığını ifade etti.

Sandık başında görevlilerle selamlaşan ve ardından oyunu kullanan Akşener, oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamalarda, siyasi mücadelenin zorluklarına değindi. Kendi partilerinin ve Türkiye'nin lehine olacak şekilde seçim sonuçlarının olumlu olacağını öngördüğünü dile getirdi.

Akşener, seçim sürecinin projeler ve somut politikalar üzerinden yürütülmesinin önemine işaret etti. Seçimlerin, medya çalışanlarının koşulları ve yerel basının durumu gibi konuların daha fazla ele alınması gereken bir platform oluşturmasını umduğunu vurguladı.

Ankara ve İstanbul'daki seçimlerle ilgili görüşlerini de paylaşan İYİ Parti lideri, Ankara için "ilginç" bir seçim yarışı öngörürken, İstanbul hakkındaki yorumunu daha temkinli bir şekilde ifade etti. Seçim sonuçlarını, Ramazan dolayısıyla önce evinde, sonra bir arkadaşının işletmesinde iftar yaparak ve sonrasında parti merkezine geçerek takip edeceğini söyledi.

meral akşener Samsun Haber İYİ Parti Seçimler 31 Mart İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Mahalli İdareler Genel Seçimleri