Mersin Hastanesi'nde Dehşet: Anne, Oğlu Tarafından Katledildi!

TAKİP ET

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde dehşet veren bir olay yaşandı. 61 yaşındaki kadın, tedavi gördüğü hastanede oğlu tarafından vahşice öldürüldü. Güvenlik görevlileri, korkunç manzarayla karşılaşırken şüpheli olay yerinden kaçamadan yakalandı.

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde korkunç bir olay meydana geldiği bildirildi. Sabaha karşı 04.00 sıralarında, hastanenin 8. katında bulunan beyin cerrahi bölümünde dehşet veren bir cinayet işlendi. Tedavi gören 61 yaşındaki Selma Çiftçi, yanında kalan oğlu M.Ç. (32) tarafından acımasızca öldürüldü.

Alınan bilgilere göre, kadının boğazı ve ayakları bıçakla kesilerek, ardından tabanca ile vurularak hayatını kaybetti. Olayı duyan güvenlik görevlileri, odaya geldiklerinde dehşet verici bir manzara ile karşılaştı. Şüpheli, kaçmaya çalışırken güvenlikçiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Olay yerine sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı, detaylı bir inceleme başlattı. Kadının vahşice öldürüldüğü belirlenirken, cesedi hastane morguna kaldırıldı. Soruşturma devam ederken, şüpheli M.Y.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu iddiası ortaya atıldı.

mersin mersin tarsus hastanesinde dehşet anne oğlu tarafından katledildi asayiş samsun haber gündem haber