Meteorolojiden Samsun'da Yağış Uyarısı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin iç ve doğu bölgelerinin çok bulutlu, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı bölümlerinde sağanak ve gök gürültülü yağış beklendiğini duyurdu. Ülkenin diğer kısımlarında ise hava parçalı ve az bulutlu olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hava durumu değişiklik gösterecek. Ülkenin iç ve doğu kesimleri çok bulutlu olacakken, belirli bölgelerde yağış bekleniyor.

Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun güney ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu bölgesi sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altına girecek. Samsun ve Ordu'nun iç kesimleri de yağışlı alanlar arasında yer alıyor.

Diğer yandan, ülkenin geri kalan kısımlarında hava parçalı ve az bulutlu olacak. Vatandaşların, olası ani yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları öneriliyor. Yağış beklenen bölgelerde yaşayanların, özellikle gök gürültülü sağanak yağışlara karşı hazırlıklı olmaları gerekiyor.

Yağmur Sel Samsun Haber Meteorolojiden Samsunda Yağış Uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü