Metro'dan Yürek Isıtan Destek Paketi

TAKİP ET

Deprem bölgesine sembolik olarak 10 TL'den ulaşım desteği sağlayan Metro Turizm, yardım paketlerini ücretsiz olarak taşıyor. Metro ayrıca ranza, yastık, yatak ve pirinç desteği verecek

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 kenti etkileyen depremin yaralarını sarmak için ülkede OHAL ilan edilirken, depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı. Türkiye'nin en büyük şehirlerarası ulaşım firması olan Metro Turizm ise, depremin yaşandığı kentlere sembolik olarak 10 TL'den bilet kesip, depremzedeleri bölgeden tahliyesini gerçekleştiriyor.

YARDIM PAKETİ HAZIRLADI
Aynı zamanda yardım paketi hazırlayan Metro Turizm, deprem bölgesine 1000 adet ranza, 1000 adet yastık, 400 adet yatak ve 10 ton pirinç sevkiyatı yapacak.

Deprem bölgesine yardımseverlerin ulaştırmak istedikleri kargoları ücretsiz yapan Metro Turizm, sosyal medya hesabından deprem bölgesine gitmek isteyen vatandaşları ya da depremzedeleri de Ankara ve İstanbul kentlerine taşıyacak.

METRO TURİZM'DEN AÇIKLAMA
Metro Turizm'den yapılan açıklamada şöyle denildi; "Afet bölgelerine gerek ulaşım, gerek gönderilecek yardım paketlerinin taşınmasında lojistik destek sağlamak amacıyla başta AFAD olmak üzere tüm yetkili kuruluşlarla iş birliği içinde çalışmaktayız. Ayrıca afet bölgelerine yakınları depremden etkilenmiş olan vatandaşlarımız için düzenlemiş olduğumuz özel ek seferlerimizle milletimizin yanında olduğumuzu tüm kamuoyuna duyururuz."

N. Alper CABBAR

TEKERİNİZE TAŞ DEĞMESİN!

Metro Turizm'in deprem bölgelerine yönelik başlattığı destek paketlerine vatandaşlar tam not verdi. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından; "Metro Turizm'e hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz. Otobüslerin tekerine taş değmesin" yorumlarında bulundu.