Mezarlık Ziyareti Dönüşü Korkunç Kaza: Anne ve Oğlu Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, mezarlık ziyareti sonrası evlerine dönen bir aile, iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada anne ve oğlunu kaybetti. Bir kişi ise yaralandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, Karahamzalı Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, mezarlık ziyareti sonrası evlerine dönen bir anne ve oğlu hayatını kaybetti. Kazada aile fertlerinden bir kız çocuğu ise yaralandı.

Kaza, Abdullah Can A. yönetimindeki 16 TB 664 plakalı otomobil ile Şahin Çelik idaresindeki 06 PUE 51 plakalı otomobilin çarpışmasıyla meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araç bariyerle saplandı. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada, Şahin Çelik olay yerinde hayatını kaybederken, anne Elif Çelik ise kaldırıldığı Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Yaralanan küçük kızın durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aile, Mezarlık Ziyareti Sonrası Kazaya Kurban Gitti

Öte yandan, alınan bilgilere göre ailenin babası, yaklaşık 2 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Kaza kurbanı olan Şahin Çelik ve annesi Elif Çelik'in ise Berat Kandili dolayısıyla mezarlığa yakınlarına dua etmek üzere gittikleri ve Polatlı'ya dönüş yolunda kaza geçirdikleri öğrenildi. Ailedeki bu acı olay, yakınları ve mahalle sakinleri arasında derin üzüntüye neden oldu.

Ankara Asayiş Mezarlık Trafik kazası Polatlı ilçesi Anne ve Oğlu