MF Turizm, Jolly Tur İşbirliğiyle Samsun'da Hizmet Ağını Genişletiyor

TAKİP ET

MF Turizm, 10 yıllık deneyimi ve Jolly Tur ile olan güçlü işbirliği sayesinde, Samsun'da yurtiçi ve yurtdışı turlar, otel ve uçak bileti satışlarında sizlere daha geniş seçenekler sunuyor. Kültürel gezilerden yurtdışı maceralarına, unutulmaz tatil deneyimleri için MF Turizm farkıyla tanışın!

Samsun'un seçkin turizm acentelerinden MF Turizm, on yıllık tecrübesiyle kaliteli hizmet sunmanın haklı gururunu yaşıyor. Bu yıl itibarıyla Jolly Tur'un resmi tabela acentesi olma başarısını elde eden MF Turizm, sunduğu yurtiçi ve yurtdışı turlar, tatil ve otel rezervasyonları, uçak bileti satışları ile seyahat severlere geniş bir hizmet yelpazesi sunmaya devam ediyor.

Kültürel gezilerden tarihi ve doğal güzelliklerimizi keşfetmeye, farklı ülkelerin kültürlerini tanıma fırsatı sunan yurtdışı turlarına kadar birçok alanda misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Jolly Tur ile güçlenen işbirliği sayesinde, MF Turizm artık Jolly Tur'un geniş otel portföyünden en iyi konaklama seçeneklerini müşterilerine sunuyor. Tatil planlarınızı MF Turizm'e danışmadan yapmayın; çünkü bu işbirliği sayesinde tatilinizi unutulmaz kılacak pek çok seçenek sizleri bekliyor.

MF Turizm Jolly Tur tatil turizm samsun