MHP'de 14. Olağan Büyük Kurultay Heyecanı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, 17 Mart Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Kurultayda Genel Başkan ile Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri seçilecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), uzun bir sürecin ardından ilçe ve il kongrelerini tamamlayarak 14. Olağan Büyük Kurultayına hazırlanıyor. Kurultay, yarın Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek. "Ülke İçin Var Olduk/ Bir Ülküye Yar Olduk, Ülkeye Sevda / Ülküye Yemin ve Ülkümüz Ömür Boyu Candan Öte" sloganıyla yapılacak olan kurultayda, tek aday olan Devlet Bahçeli, 11. kez genel başkan seçilecek.

    Olağan Büyük Kurultay'da, 75 asil ve 25 yedek olmak üzere toplamda 100 kişilik Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile 9 asil ve 5 yedek üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu üyeleri seçilecek. Kurultay sonrasında ise Merkez Yürütme Kurulu’na girmeyi başaran isimler arasından Genel Başkan yardımcıları ve Genel Sekreterin de olduğu 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlenecek.

MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, parti içindeki önemli kararların alınacağı ve gelecek döneme ilişkin stratejilerin belirleneceği bir platform olacak.

MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı 17 Mart Pazar günü Ankara Spor Salonu mhp 14. Olağan büyük kurultay heyecanı gündem siyaset samsun samsunhaber haber