MHP'de Üç İlçede Deprem 

TAKİP ET

MHP'de üç ilçe başkanı görevinden alındı. Atakum, Çarşamba ve Tekkeköy ilçelerine atama yapıldı. Görevden almaların genel merkez kararı ile yapıldığı bildirildi. 

MHP Atakum İlçe Başkanı Murat Akoğlu, Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve Tekkeköy İlçe Başkanı Köksal Kısa, genel merkez tarafından görevden alındı. 

Atakum İlçe Başkanlığına Metehan Yusufoğlu, Çarşamba İlçe Başkanlığına Harun Kaya ve Tekkeköy İlçe Başkanlığına Hakan Süzer'in atandığı öğrenildi. MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, 2023 lider ülke Türkiye şiarıyla çıktıkları yolda çalışmalarına hız verdiklerini aktardı.

KANDIRA BAŞARI DİLEDİ 

Partilerinde yeni görev alanların en üst düzeyde hizmet vereceklerine inandığını aktaran Kandıra, "Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin dile getirdiği gibi, '2023, Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın önsözü, ön yüzü, öncü yılı olacaktır. Geçmiş dönemde görev yapan ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, görev alan ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine muvaffakiyetler dilerim." ifadelerini kullandı.

Zekeriya FIRAT