MHP Havza İlçe Başkanlığı'ndan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e Destek

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve beraberindeki heyet, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e yeni dönemde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Cumhur İttifakı'nın birlik ve dayanışması vurgulanırken, hizmetlerin devamı için işbirliği mesajları verildi.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel'in liderliğinde gerçekleşen ziyarete MHP'li Meclis Üyesi Ersin Şener, İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Gazi Gedik ve önceki dönem Samsun İl yöneticilerinden Abdul Kadir Uzunoğlu da katıldı. Ziyarette, Cumhur İttifakı'nın Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e verdiği destek ve işbirliği vurgulandı.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, ziyaret sırasında şu açıklamaları yaptı: "Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanı Sayın Murat İkiz'i tebrik ediyorum. İttifak olarak, önemli projelere imza atmayı hedefliyoruz. Başkanımızın tecrübesi ve çalışkanlığıyla birlikte, halkımıza daha iyi hizmetler sunmak için var gücümüzle çalışacağız. Zaferimizi hizmete dönüştürmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz."

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Kazandığımız zafer, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberliğinin bir göstergesidir. MHP İlçe Teşkilatımızın bize verdiği destek çok kıymetlidir. İlerleyen dönemlerde de ittifak ortağımızla birlikte çalışarak, ilçemize daha yaşanabilir bir gelecek sunmayı hedefliyoruz."