MHP Havza İlçe Başkanlığında Cumhur İttifakı İstişare Toplantısı Düzenlendi

TAKİP ET

MHP Havza İlçe Başkanlığı, Cumhur İttifakı çerçevesinde gerçekleştirdiği istişare toplantısında, yaklaşan mahalli idari seçimlere odaklandı. İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Cumhur İttifakı'nın Havza Belediye Başkanı adayı Murat İkiz'e tam destek verdiklerini vurgulayarak, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Havza İlçe Başkanlığı, düzenlediği istişare toplantısında yaklaşan mahalli idari seçimlere odaklandı. İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, toplantıda Cumhur İttifakı'nın Havza Belediye Başkanı adayı Murat İkiz'e tam destek verdiklerini ifade etti. Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yapan Yüksel, birlik ve beraberliğin korunmasının ülkenin güçlenmesinde kritik bir rol oynadığını belirtti.

İstişare toplantısına, MHP Samsun İl Disiplin Kurulu Üyesi Abdulkadir Uzunoğlu, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Samsun 2 nolu Şube Başkan Yardımcısı Zafer Turan, Türk Diyanet Vakıf-Sen Samsun Şube Başkan Yardımcısı Hami Atıcı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı Yasin Köz, Türk Sağlık-Sen Temsilcisi Berat Can Akçaoğlu, Türk Eğitim Sen Havza Temsilcisi Hasan Koç ve yönetimi, Türk Diyanet Vakıf-Sen Havza Temsilcisi Enes Koçak, Türk Ulaşım-Sen Havza Üyesi Servet Ahıskalı, Eski Havza Belediye Başkanı Tuncer Keskin ve partililer katıldı.

Yapılan açıklamada, MHP Havza İlçe Başkanlığı olarak 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı'na destek olacaklarını ve sahada büyük bir zafer kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtildi. Toplantının, birlik ve dayanışma içerisinde geçtiği ve Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yapıldığı ifade edildi.