MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel: MHP'nin Havza adayı Murat İkiz'dir

TAKİP ET

Havza'da seçimleri kazandıktan sonra MHP'ye geçeceğini söyleyerek oy devşirmeye çalışan muhalefet adaylarına seslenen MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, "MHP'nin Adayı Murat İkiz'dir" diyerek son noktayı koydu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, sandık günü yaklaştıkça ortaya çıkan duyumlara göre bazı muhalefetteki partilerin adayları seçimi kazanmaları durumunda MHP'ye geçeceklerini belirterek, oy devşirmeye çalıştıklarını ifade etti.

"MHP'nin Belediye Başkan Adayı Cumhur İttifakı'nın adayı Murat İkiz'dir" diyen İbrahim Yüksel, şöyle konuştu; "Ülkücünün yeri MHP'dir. Genel Başkanı Lider Devlet Bahçeli'dir. Liderin Adayı Samsun'da Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Havza'da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Murat İkiz'dir. Cumhur İttifakı'na karşı güç gösterisi için yahut ne amaç ile olursa olsun başka kapılara giderek davaya sırt dönenlerin geri dönecek bir kapıları yoktur."

MHP'li Başkan Yüksel, "Murat İkiz, liderimiz Devlet Bahçeli'nin adayıdır. 31 Mart gecesi zafere, 1 Nisan itibariyle de Havza için daha fazla hizmete hazırız" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, Değirmenüstü, 19 Mayıs, Ereli ve Mısmılağaç mahallelerini ziyaret etti. Seçim çalışmalarında Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin desteğini arkasına alan Murat İkiz; "Ben hem AK Parti'nin hem de MHP'nin adayı olarak oylarınıza talibim. Biz birlikte güçlüyüz" dedi. Murat İkiz, "İnşallah Cumhur İttifakı olarak oy oranımızı arttırarak yeni bir zafer daha kazanacağız" sözlerini kaydetti.