MHP'nin Adayları Havza'da Vatandaşı Dinledi 

TAKİP ET

MHP Samsun milletvekili adayları, Havza ilçesinde vatandaşları dinledi. 

MHP Samsun milletvekili adayları Hami Korkmazlı ve İbrahim Yüksel, Havza’da kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Havzalı olan iki aday ziyaret ettikleri köylerde sevgi gösterisiyle karşılandı.

MHP Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Yüksel, “ Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 100. Yılda yüz proje ile sahaya inmiş bulunmaktayız. MHP ülkemizin en sıkıntılı günlerinde her zaman devletinin ve milletinin yanında olmuş, Türkiye’nin sigortasıdır. Bizlerde bu yüzden 1 oy Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a 1 oy da Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli'ye oy istemekteyiz’’dedi

'BAŞLANAN 
PROJELER VAR'

MHP Samsun Milletvekili Adayı Hami Korkmazlı, “Türk milleti geçmişte Selçuklu’da, Osmanlı’da olduğu gibi güçlendiğinde mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olacaktır. Bunu sömürgeci ülkeler istemiyor. Şu anda kendi İHA’sını, SİHA’sını, savaş gemisini, uçağını yapan bir ülke haline gelen Türkiye’nin güçlenmesini istemiyorlar. Bu millet ayağa kalkarsa sömürü yapamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Başlanan projelerin tamamlanması, bölgesinde oyun kurucu ülke haline gelmemiz için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın başkanlığının devam etmesi gerekmektedir "diye konuştu. 

Feride SEZGİN