MHP'nin üst kadrosu Samsun'da buluştu

TAKİP ET

MHP'nin üst kadroları, Samsun'da "İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" toplantılarını gerçekleştirdi. MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, "Cumhur İttifakı'nı anlamayan 'milleti anlayamamış' demektir. Bu milleti anlamayanlar 6'lı masadır" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla düzenlenen "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma"  toplantıları Samsun'da gerçekleşti. Toplantılara MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Mevlüt Karakaya katıldı.

İlçelerde yöneticiler, meclis üyeleri, parti üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP'nin üst yönetimi, saha çalışması, esnaf, sivil toplum örgütleri, oda ve borsaları ziyaret etti.

MHP'DEN ÜST DÜZEY KATILIM

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MYK üyelerimiz Hüseyin Edis, Ahmet Kürşat Azkur, Adem Yurdagül, Davut Haskırış ve MDK üyesi Cemil Yavuz Aksu'nun da katıldığı 12 salon toplantısında ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte ekonomi, bölgedeki jeopolitik gelişmeler, mülteci sorunu, iç ve dış politika, terör, savunma sanayinde gelişmeler ile 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler konularında bilgilendirme yapıldı. Toplantılarda katılımcıların soru, sorun ve önerilerini dikkate alındı.

TÜCCARDA FİYAT TUTMUYOR

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, "Çiftçilerimiz hasat edilen ürünlerin satışına yönelik taban fiyat uygulamalarından memnun olduğunu gördük. Ancak taban fiyat-alım fiyatları maalesef piyasada tüccarlar tarafından tam anlamıyla karşılık bulmuyor. Özellikle fındık, buğday ve ayçiçeğinde bu sorunları dinledik" dedi.

Sadece seçim döneminde değil sürekli olarak sahada olduklarını söyleyen MHP'li Karapıçak; "Muhtarlarımızla yapmış olduğumuz mülakat ve anketlerimizin sonucunda ilçelerimizin ve mahallelerimizin önceliklerini bilerek, dersimize çalışarak sahaya çıktık" diye konuştu.

6'LI MASAYI ELEŞTİRDİ

Başkan Abdullah Karapıçak şöyle konuştu, "Cumhur İttifakı'nın oturduğu zemin ve ilkeleri önemlidir. Cumhur İttifakı'nı anlamayan 'milleti anlayamamış' demektir. Bu milleti anlamayan ise geçmişte olduğu gibi bugün de küresel güçlerin ve emperyalizmin peşinden koşanlarla, kapitalizmin değirmenine su taşıyan oportünist, menfaatçi, eyyamcı zihniyetteki kişilerdir. Bu zihniyetin vücut bulduğu yapı ise bugün tek amacı 'o olmasın' sloganıyla birbirine benzemeyenlerin bir araya geldiği 6’lı masadır. Aslında 6’lı da değil 6+2 bir masadır. Bu durum toplumun bağrında bilinen, 2023 seçimlerinde ise tokadı yiyecek bir yapıdır." İsmail AKDUMAN